3 semne ca trebuie sa schimbi farul camionului tau

3 semne ca trebuie sa schimbi farul camionului tau
23 Aug. 2016

Pe parcursul experientei tale de sofer profesionist, cu siguranta, ai avut parte de o multitudine de situatii frustrante, in care defectarea anumitor piese te-a pus in situatia de a-ti amana plecarea sau, mai rau, de a te obliga sa ramai pe dreapta, undeva intr-o zona pustie si neprietenoasa.

Alaturi de multe alte situatii neplacute, aproape sigur si tu consideri ca fiind printre cele mai frustrante defectarea farurilor. Fie ca este o noapte placuta de vara, o perioada cu furtuni si ploi sau ca esti in mijlocul unui peisaj hibernal, lipsa luminilor te va determina sa opresti cursa si sa astepti trecerea noptii pentru a-ti putea relua deplasarea, iar asa, in mod cert, nu iti provoca o stare de confort si de liniste.

far camion, faruri camion, piese camion

Pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie, este foarte important sa acorzi o atentie sporita semnelor care iti indica faptul ca farurile camionului tau trebuie sa fie inlocuie in scurt timp.

Pentru a te scuti de neplaceri, iata 3 semne care iti indica faptul ca trebuie sa iti schimbi farurile camionului:

 

Protectia farului zgariata

Daca o perioada de timp farurile camionului tau degajau lumina clara si stralucitoare, in timp, din cauza depunerilor de praf si a zgarieturilor, lumina este din ce in ce mai estompata, putand sa devina ineficienta in timpul deplasarilor nocturne. Pentru a nu ajunge in stadiul in care ineficienta luminii te poate determina sa tragi pe dreapta, cea mai buna solutie este sa achizitionezi un alt far.

 

Lumini care palpaie

Indiferent de experienta in spatele volanului, ar putea sa fie destul de inspaimantator sa constati ca in timp ce conduci, luminile farurilor incep si palpaie.

Desi nu este un motiv pentru care sa merite sa intri in panica, acesta este un semn clar ca trebuie sa inlocuiesti farul. Asigura-te ca achizitionezi un far de calitate, original si mergi la un mecanic de incredere pentru a face inlocuirea acestuia.

far DAF, piese camion

Luminile nu se mai aprind

Daca semnalele de alarma descrise pana acum nu reprezinta si necesitatea imediata de a opri deplasarea, acesta, cu siguranta, o face.

Atunci când farurile nu se aprind deloc, trebuie inlocuite imediat pentru a asigura siguranta ta, conformitatea cu cerintele legislative in vigoare si siguranta tuturor celorlalti participanti la trafic.

far MAN, far camion

Daca achizitionarea celor mai calitative piese camion reprezinta o activitate ce ar putea sa ti se para costisitoare atat din punct de vedere al timpului, cat si din punct de vedere financiar, aceasta nu mai trebuie sa mai reprezinte o problema pentru tine.

Dezmembrari camioane Suceava este furnizorul tau de piese de schimb camion de cea mai buna calitate, originale, la cele mai mici preturi.

Fie ca esti in cautarea unui far MAN, far IVECO, far DAF sau ca vrei sa achizitionezi proiectoare pentru unul dintre camioanele tale, in magazinul nostru online de piese camioane vei gasi exact ceea ce cauti.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda si piesa de schimb dorita va ajunge la tine in cel mai scurt timp!

Fie ca esti in cautarea unui far MAN, far IVECO, far DAF sau ca vrei sa achizitionezi proiectoare pentru unul dintre camioanele tale, in magazinul nostru online de piese camioane vei gasi exact ceea ce cauti.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro