Arbore cotit - piesa de rezistenta in buna functionare a motorului

Arbore cotit - piesa de rezistenta in buna functionare a motorului
20 Ian. 2015

Dezmembrari camioane Suceava este intotdeauna pregatit sa raspunda pozitiv cerintelor tale de dezvoltare a afacerii in domeniul transporturilor oferind-ti piese de schimb camion, camioane dezmembrate, camioane rulate de cea mai buna calitate si informatii utile pentru confortul tau si buna functionare a camionului tau.

Pentru ca in articolul anterior am vorbit despre clasificarea motoarelor termice in functie de combustibilul utilizat, sistemul de alimentare, timpii de functionare, dispunerea cilindrilor si sistemul de racire, astazi periplul prin fascinanta lume a „inimii camionului” continua cu enumerarea partilor componente ale acestuia si o scurta descriere a uneia dintre cele mai importante dintre ele.

Un motor camion este format din:

  • parti fixe: bloc motor care poate fi construit din fonta sau aliaje din aluminiu; chiulasa, fabricata tot din aliaje de aluminiu sau fonta si capace la a caror realizare se utilizeaza tabla de otel sau aluminiu;
  • parti mobile: arbore cotit, arbore motor sau vibrochen, biele, bolturi, pistoane, ax cu came, supape, culbutori samd.

 

piese de schimb camion, camioane dezmembrate,arbore cotit, biele, bolturi, pistoane, camioane rulate

Una dintre cele mai importante parti componente ale unui motor camion il reprezinta sistemul motor.

Sistemul motor este alcatuit din arbore cotit, biele, bolturi, pistoane si cilindrii.

Arborele cotit este un ax fabricat intr-o proportie destul de mare din oteluri deoarece este una dintre cele mai solicitate piese de schimb camion si din acest motiv duritatea si durabilitatea sa este un element esential in buna functionare a motorului de camion.

Arborele cotit are rolul de a transforma energia termica in energie chinetica prin preluarea energiei de la pistoane prin intermediul bielelor si este format din fuse sau axe, contragreutati, manetoane si flanse. Sunt motoare camion la care un pinion de distributie este fixat in ax.

 

Gata oricand sa iti ofere cele mai calitative piese de schimb camion, camioane dezmembrate si camioane rulate, Dezmembrari camioane Suceava iti pune la ispozitie un inventar complet de piese de schimb: arbore cotit, bloc motor, biela, vibrochen si multe altele, la preturi de exceptie si calitate maxima.

Gata oricand sa iti ofere cele mai calitative piese de schimb camion, camioane dezmembrate si camioane rulate, Dezmembrari camioane Suceava iti pune la ispozitie un inventar complet de piese de schimb: arbore cotit, bloc motor, biela, vibrochen

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro