Avantajele achizitionarii pieselor provenite din dezmembrari camioane

Avantajele achizitionarii pieselor provenite din dezmembrari camioane Avantajele achizitionarii pieselor provenite din dezmembrari camioane
11 Apr. 2014

Orice detinator sau sofer al unui camion stie ca in momentul in care una sau mai multe piese se defecteaza dintr-un motiv sau altul, inlocuirea acestora in cel mai scurt timp este imperios necesara, iar acest fapt implica niste costuri destul de mari.

La momentul constatarii unei defectiuni la una dintre piesele camionului care necesita inlocuirea, in fata soferului sunt doua variante: achizitionarea unei piese de schimb de la dealer sau achizitionarea unei piese de schimb provenita din dezmembrari camioane.

Uzura camionului este o realitate careia nu avem cum sa ne opunem, indiferent de grija acordata intretinerii acestuia, dar exista modalitati prin intermediul carora remedierea efectelor uzurii sa nu implice costuri foarte mari.

Piesele de schimb provenite din dezmembrari camioane au devenit in timp o solutie nu doar economica ci si la moda pentru repararea camioanelor ai caror proprietari doresc sa beneficieze de preturi reduse, dar sa aiba si garantia unor piese originale, care sa nu puna in pericol functionarea camionului sau mai mult, viata soferului.

Unul dintre cele mai evidente avantaje in ceea ce priveste achizitionarea de piese de schimb provenite din dezmembrari camioane il reprezinta pretul.

Primul aspect pe care il luam in calcul la momentul luarii deciziei de cumparare este pretul, dar si raportul calitate/pret.

Este foarte important ca la momentul achizitionarii unei piese de schimb provenita din dezmembrari sa verificati gradul de uzura a acesteia, desi la momentul achizitionarii unor astfel de piese de la firme precum Dezmembrari

Camioane acest aspect nu mai reprezinta o problema deoarece testarea si verificarea fiecarei piese este una dintre prioritatile profesionistilor care isi desfasoara activitatea in cadrul firmei.

Alaturi de pretul redus, gama vasta de piese de schimb oferite de firmele de dezmembrari camioane este unul dintre avantajele care vin sa sustina ideea achizitionarii pieselor de schimb provenite din dezmembrari.

Un al treile avantaj este ca puteti testa compatibilitatea piesei pe care doriti sa o achizitionati cu camionul pe care il detineti.

Alaturi de cele enumerate deja, un alt avantaj oferit de achizitionarea de piese de schimb prin intermediul dezmembraricamioane.eu este ca puteti efectua cumparaturile online, fara a fi nevoiti sa va deplasati pana la magazinul de desfacere, constransi de proximitatea magazinului sau de programul incarcat si limita de timp de care dispuneti.

In concluzie, putem afirma ca achizitionarea de piese de schimb din dezmembrari camioane prezinta atuuri imbatabile: pret redus, posibilitatea testarii compatibilitatii piesei cu camionul dumneavoastra, verificare conformitatii piesei de catre specialisti, transmiterea piesei prin curier, direct la dumneavoastra acasa.

Dezmembraricamioane.eu este locul in care achizitionarea de piese de schimb camioane este facila, sigura si la pret redus.

 

Dezmembraricamioane.eu este locul in care achizitionarea de piese de schimb camioane este facila, sigura si la pret redus.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro