Camioanele bine intretinute iti aduc o economie de combustibil de pana la 10%

Camioanele bine intretinute iti aduc o economie de combustibil de pana la 10%
26 Aug. 2016

Implementarea unui program eficient de intretinere preventiva poate imbunatati economia de combustibil a unui camion cu 5-10%, potrivit unui nou raport emis de NACFE.

Acest studiu, ca multe altele, reliefeaza, inca o data, daca mai era cazul, ca in planul de dezvoltare si de management al unei flote de camioane, intretinerea corespunzatoare a acestora joaca un rol extrem de important in eficientizarea si succesul activitatii.

Intretinerea eficienta acamionului tau presupune verificare constanta a:

 

  • Nivelului si calitatii uleiului de motor;
  • Sistemului de admisie /evacuare;
  • Sistemului de racire a motorului;
  • Starii compresoarelor de aer;
  • Calitatii pneurilor si presiunea aerului in roti;
  • Sistemelor de filtrare (aer, combustibil etc.);
  • Functionarii sistemului electric;
  • Instalatiei de aer conditionat.

 

Verificand functionarea proprie a acestor elemente, vei putea sa iti eficientizezi activitatea, nu doar prin economia de combustibil realizata, ci si prin faptul ca vei fi nevoit mult mai rar sa scoti din circuit camioanele care prezinta defectiuni.

Desi nu este o misiune usoara, mai ales ca o flota mai mare presupune cheltuieli de intretinere mai mari, daca alegi sa faci achizitii inteligente, presiunea financiara este mai mica, iar chas hflow-ul companiei tale nu este afectat.

piese camioane, piese camioane noi originale, piese camioane din dezmembrari

Daca in timpul verificarilor constati deteriorarea sau defectarea pieselor existente, achizitionarea unora care sa iti garanteze calitatea si care sa nu puna presiune pe bugetul companiei tale este cat se poate de facila, daca accesezi ofertele puse la dispozitia ta de magazinul nostru online de piese camioane.

Oferta noastra cuprinde atat piese camioane din dezmembrari, cat si piese camioane noi, originale, la preturi competitive.

Asftel, implementand un program de intretinere bine gandit vei genera un impact pozitiv asupra activitatii tale, care se desfasoara pe trei componente: prima se refera la  eficientizarea consumului de combustibil datorata intretinerii corespunzatoare a flotei de camioane, a doua este reprezentata de mentinerea in productie a tuturor camioanelor tale si vizite mai rare la service pentru repararea acestora si a treia – o economie substantiala realizata din achizitionarea de piese camioane la preturi accesibile, cu o calitate incontestabila.

 

Pentru o oferta de nerefuzat, te asteptam in magazinul nostru online de piese camioane! 

Oferta noastra cuprinde atat piese camioane din dezmembrari, cat si piese camioane noi, originale, la preturi competitive.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro