Camioanele pe biocombustibil- un ajutor pentru mediu

Camioanele pe biocombustibil- un ajutor pentru mediu
7 Oct. 2016

Te-ai gandit vreodata cum poti imbunatati mediul in care traiesti, fara sa renunti la camion sau masina?

Stim cu totii ca poluarea duce nu numai la un aer greu de respirat, ci si la un efect de sera resimtit peste tot in lume.

Incalzirea globala este produsa de un strat toxic facut de noxele emise in ozon, ce rezulta in urma arderii incomplete a motorinei.

Pentru a imbunatati mediul in care traim, este necesar un consum mai mic de carburant sau inlocuirea celui clasic cu biocombustibil.

Daca vrei sa schimbi un motor uzat care nu da randament, poti alege unul din motoarele puse la dispozitie la categoria Vanzari piese.

Piesele mai noi sau mai bine ingrijite reduc totodata si din cosumul din benzina si te feresc de evenimente neplacute, mai ales cand esti pe un traseu indelungat.

Industria camioanelor a decis sa participe la ajutarea mediului prin folosirea unei tehnologii mai curate, mai exact prin folosirea unui combustibil care reduce emisia de gaze.

Iata care sunt trasaturile biocombustibilului pentru camioane:

-          Biocombustibilul este un derivat de masa solida de bioetanol si biodiesel. Acesta provine din alcool fermentat, din hidratii de carbon produsi in culturile de zahar.

-          Acesta este o sursa vie de energie alternativa cu arderi curate.

-          Este produs din hidratii de carbon din zahar, amidon din trestia de zahar si porumbul.

-          Biodieselul a atras atentia industriei de camioane, prin faptul ca e biodegradabil si are ardere curata.

-          Biodieselul nu contine petrol, dar poate fi amestecat cu acesta.

-          Nu este toxic, nu contine sulf si substante aromate.

-          Biodieselul in forma pura arata ca petrolul. El reduce emisiile de CO2 cu pana la 78%, o diferenta foarte mare in comparatie motorina din petrol.

Beneficiile folosirii biocombustibilului in industria camioanelor sunt multiple:

-          Motoarele si piesele de schimb rezista mai mult

-          Aerul este mai curat, iar noxele emise mai putine

-          Banii investiti in combustibil vor fi mai putini, fiind un produs economic si biodegradabil

-          Se reduce cantitatea de praf ce afecteaza uzura pieselor care iau contact cu exteriorul ca placutele si discurile de frana, etrierul, filtrele de aer, etc.

-          Soferii de camion pot folosi motorul cand dorm sau iau pauza si sa reduca consumul de energie si noxe in acelasi timp

Optarea soferilor de camioane pentru biocombustibil este o investitie de viitor ce aduce beneficii atat pe partea de mediu, cat si pe cea functionala.

Pentru ca piesele de schimb la camioane au nevoie de ingrijire si o verificare constanta, pe siteul nostru puteti gasi cele mai bune componente pentru orice model de tir, fie ca e vorba de caroserie, fie ca e vorba de sisteme mecanice.

Apeleaza la specialistii online in industria camioanelor si vei gasi tot ce ai nevoie, in acelasi loc, fara efort.

 

 

 

 

Daca vrei sa schimbi un motor uzat care nu da randament, poti alege unul din motoarele puse la dispozitie la categoria Vanzari piese.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro