Dezmembrari Camioane - partenerul tau in siguranta si confortul deplasarii

Dezmembrari Camioane - partenerul tau in siguranta si confortul deplasarii
27 Mar. 2014

Specializat in constructia de tehnologii de transport la cheie, MAN este producatorul care ofera numeroase servicii, produse si solutii in domeniu, cu o calitate ce se ridica la cele mai inalte standarde.

MAN Truck & Bus este unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de vehicule comerciale.
Construite sa ofere functionalitate desavarsita kilometru dupa kilometru, cabinele MAN ofera confort prin ergonomie si spatiu, acestea fiind proiectate pentru a crea mediu ideal pentru calatoriile de lunga durata.

Cabinele MAN sunt construite pe mai multe dimensiuni, fiecare oferind spatiu generos, functionalitati si dotari menite sa ofere confortul si placerea de a conduce a soferului.
Imbarcarea nu a fost niciodata atat de usoara.

Patrunzand in lumea cabinelor MAN inseamna a face mai putin efort la momentul imbarcarii. Daca vorbim de utilizarea camioanelor MAN pentru distributie, atunci necesitatea intrarii si iesirii din cabina este foarte mare, iar o intare confortabila este foarte importanta in eficientizarea procesului.
In acelasi timp, atunci cand este vorba de parcurgerea unor distante lungi, accesul usor si spatialitatea au o foarte mare importanta, acestea contribuind la eficienta conducerii, oferindu-i soferului premisele concentrarii doar la aspectele privind siguranta in trafic, eliminand stresul si inconvenientele cauzate de un spatiu restrans inconfortabil, care abat atentia conducatorului auto.

Unghiul de deschidere al usii este de 87 o, ceea ce faciliteaza accesul in cabina.
Alaturi de accesul facil si spatialitatea care confera confort, cabinele Man sunt dotate cu suspensii menite sa imbogateasca experienta soferului.
Sistemul de suspensii in 4 puncte elimina efectele suparatoare ale balansului la nivelul cabinei.

Elementele de siguranta reprezinta o alta prioritate a constructorilor, astfel ca sistemul de securitate in caz de coliziune frontala, realizat pe baza de rulmenti, permit deplasarea cabinei, crescand astfel protectia pentru ocupantii acesteia.

Un element important in intretinerea cabinelor este inlocuirea pieselor uzate, mentinand in acest fel confortul si siguranta oferita de catre producator, prin cumpararea de piese camioane dezmembrate.


Daca sunteti in cautarea unor piese second-hand pentru cabinele MAN, alegerea care va garanteaza calitatea este Dezmembrari Camioane.


Prin supravegerea operatiunii de dezmembrare, precum si prin testarea pieselor obtinute in urma procesului, Dezmembrari Camioane reprezinta garantia durabilitatii si calitatii pieselor achizitionate.

Daca sunteti in cautarea unor piese second-hand pentru cabinele MAN, alegerea care va garanteaza calitatea este Dezmembrari Camioane.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro