Din pasiune pentru camioane, dezmembrari camioane Suceava iti prezinta un nou record mondial

Din pasiune pentru camioane, dezmembrari camioane Suceava iti prezinta un nou record mondial
23 Dec. 2014

Mai putin cunoscuti decat „imblanzitorii” de masini feroce de Formula 1 cu dimensiuni compacte si 1000 de cai putere, performerii care fac sa toarca mutanti de dimensiuni impresionante si multi, enorm de multi cai putere, drift – erii cu camioane,campionii curselor de tipul Pikes Peak, din pasiune si respect pentru masinariile pe care le manevreaza, ating maximum de performanta inregistrand, la randul lor recorduri mondiale notabile.

piese de shimb camion, pompa de ulei camion, pompa de apa camion, camioane dezmembrate, dezmembrari camioane

Asa se face ca luna trecuta, Mike Ryan a rescris istoria realizand o saritura cu un camion cu trailer pe o lungime de 25 metri si daca provocarea nu vi se pare suficient de wow (desi depaseste orice fel de asteptari), camionul a sarit peste un monopost de F1.

Atingerea celor mai inalte performante se realizeaza prin pasiune si munca sustinuta, iar in ceea ce priveste lumea fascinanta si captivanta a camioanelor, intretinerea „bestiei” cu piese de shimb camion care sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor si standardelor de calitate este o cerinta obligatorie.

Sustinandu-si clientii in realizarea performantelor care sa le permita salturi fabuloase in dezvoltarea afacerilor in domeniul transporturilor, dezmembrari camioane Suceava ofera o gama variata si calitativa de piese de schimb camion, la cele mai accesibile preturi.

La dispozitia ta permanent, oferindu-ti posibilitatea de a achizitiona caroserii camion, calculatoare EDC, motoare camion, pompa de apa camion, pompa de ulei camion, biela, ax culbutori din confortabilul tau fotoliu sau scaun de birou, gata sa raspunda tuturor cerintelor de piese de schimb pentru camioane Mercedes – Benz, MAN, DAF, Scania, Volvo, Renault, IVECO, dezmembrari camioane Suceava este cel mai dedicat si profesionist partener al afacerii tale.

piese de schimb camion, camioane dezmembrate, magazin online de piese de schimb camion

Te asteptam sa iti asiguri functionarea camionului prin piese de schimb de cea mai buna calitate, in cel mai profesionist magazin online de piese de schimb camion, camioane dezmembrate si camioane second hand, indiferent care este piesa de care ai nevoie.

Iti punem la dispozitie motoare camion, caroserii camion, calculatoare EDC, pompa de apa camion, biela, ax culbutori, pompa de ulei camion si orice alte piese de schimb, pentru ca dezvoltarea afacerii tale este una dintre propritatile noastre.   

Te asteptam sa iti asiguri functionarea camionului prin piese de schimb de cea mai buna calitate,in cel mai profesionist magazin online de piese deschimb camion,camioane dezmembrate si camioane second hand,indiferent care este piesa de care ai nevoie

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro