Faci bani atunci cand ai camionul in service? Piese camioane care iti vor tine camionul pe sosele

Faci bani atunci cand ai camionul in service? Piese camioane care iti vor tine camionul pe sosele
18 Aug. 2016

Probabil si tu, ca multi altii, consideri ca intrebarile care au un singur raspuns sunt stupide! Desigur, nu ai cum sa faci bani atunci cand ai camionul in service, ba mai mult, acesta necesita alocarea unor fonduri pentru reparatii, deci, nu faci, ci pierzi bani atunci cand ai camionul in service! Si pierzi pe doua fronturi: 1 refuzi contracte noi si pierzi contracte vechi si 2 trebuie sa achiti factura de la service dupa ce acesta este reparat. Noi ti-am adresat aceasta intrebare cu raspuns unic pentru ca ne dorim sa iti reamintim cat de important este sa iti mentii camionul in perfecta stare de functionare si de asemenea, sa iti reamintim ca achizitionarea de piese camioane de calitate are o importanta vitala in succesul afacerii tale.

Pentru ca preventia este cea mai sigura cale pentru contracararea situatiilor neplacute, te sfatuim sa acorzi importanta catorva aspecte ce te vor ajuta sa iti mentii camionul pe sosele, unde face bani si nu in service, unde te costa:

  1. Controalele periodice

Mentenanta este unul dintre cele mai importante aspecte in mentinerea in stare de functionare a camionului tau. Plecand de la sistemele de siguranta si pana la detaliile minore, pe care ai putea sa le treci cu vederea, fiecare aspect care implica „sanatatea” camionului tau se poate transforma intr-un motiv in plus pentru ajungerea si mentinerea acestuia pentru o perioada mai indelungata in service.

piese camioane, piese camion din dezmembrari, piese camion

Astfel, inainte sa pleci la drum, este foarte important sa verifici starea motorului, nivelul de ulei, functionarea directiei, a franelor, nivelul lichidului de racire, presiunea in pneuri.

O verificare amanuntita te va ajuta sa faci o diagnoza reala a starii de functionare a camionului tau si te va ajuta sa achizitionezi din timp acele piese de schimb ce trebuie inlocuite.

  1. Alege piese camioane de calitate

Stim ca de cele mai multe ori pretul este principalul criteriu conform caruia alegei piesele de schimb, dar nu ar fi mai bine sa alegi piese de calitate, la preturi competitive? Chiar daca oferta aftermarket ar putea sa ti se para tentanta, alegerea unor piese camioane originale, care sa iti ofere garantia calitatii si a potrivirii perfecte trebuie sa primeze. Si pretul de achizitie poate fi unul foarte scazut daca alegi sa achizitionezi piese camioane din dezmembrari. Indreptandu-ti atentia spre parcurile de dezmembrari camioane ai acces la piese de schimb originale, la preturi imbatabile!

Fiind unul dintre cei mai apreciati furnizori de camioane dezmembrate si piese camion, dezmembraricamioane.eu iti sta la dispozitie cu o gama variata, completa si complexa de componente de schimb dedicate camionului tau.

In oferta noastra de piese camion vei gasi de fiecare data componentele necesare, la preturi competitive, trebuie doar sa ne consulti oferta si sa ne contactezi pentru stabilirea detaliilor de livrare!

Fiind unul dintre cei mai apreciati furnizori de piese camion, dezmembraricamioane.eu iti sta la dispozitie cu o gama variata, completa si complexa de componente de schimb dedicate camionului tau.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro