Filtru de aer camion - piesa de schimb prin care motorul 'respira'

Filtru de aer camion - piesa de schimb prin care motorul 'respira' Filtru de aer camion - piesa de schimb prin care motorul 'respira'
25 Apr. 2014


Lider pe piata de piese de schimb camioane, Dezmembrari Camioane ofera o gama variata, completa si complexa de piese de schimb provenite din dezmembrari camioane, de cea mai buna calitate si in conditii optime de functionare si durabilitate.
Lista noastra de produse cuprinde toate piesele de schimb necesare intretinerii camionului, in cele mai bune conditii de functionare, iar printre acestea se numara si filtre de aer si componente sistem de filtrare aer pentru camioane, piese de schimb provenite din dezmembrari camioane.

Filtrele de aer elimina funinginea, polenul, praful fin si alte particule din aer. Prin filtrare eficienta si de incredere , filtrele de aer asigura un amestec optim al combustibilului cu aer, oferind astfel performanta constanta a motorului.

Filtrul de aer este o componenta importanta a unui camion, pentru ca prin intermediul sau motorul "respira". Orice masina, de orice dimensiuni si cu orice intrebuintare are filtru de aer, acesta avand un scop clar definit si vital in buna functionare a motorului: curatarea aerului inainte ca acesta sa ajunga in galeria de admisie si in motor.

                  

Daca filtrul de aer in sine poate fi de diferite dimensiuni si fabricat din diverse materiale precum cartonul, fibros sau chiar din material textil sau din burete, carcasa filtrului de aer este construita pentru fiecare tip de camion, iar starea acesteia are influente majore in buna functionare si protectia oferita de filtru.

Mereu in intampinarea cerintelor clientilor sai, dezmembraricamioane.eu ofera o gama variata de componente ale sistemului de filtrare a aerului, piese de schimb provenite din dezmembrari camioane, a caror calitate si performanta este verificata de specialisti in domeniu.

                             

Stocurile dezmembraricamioane.eu provenite din import sunt din tari precum Irlanda si Anglia, ceea ce garanteaza o data in plus calitatea pieselor de schimb camioane oferite.

Dezmembraricamioane.eu aduce la dumneavoastra acasa piese de camioane dezmembrate, construite de cele mai renumite brand-uri in domeniu: Volvo, Iveco, Mercedes-Benz, DAF, MAN, Scania, Renault, existente pe stoc sau comandate din import.

Dezmembraricamioane.eu aduce la dumneavoastra acasa piese de camioane dezmembrate, construite de cele mai renumite brand-uri in domeniu: Volvo, Iveco, Mercedes-Benz, DAF, MAN, Scania, Renault, existente pe stoc sau comandate din import.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro