Lichidare de stoc - Luna aceasta ai injector camion de calitate la pret redus!

Lichidare de stoc - Luna aceasta ai injector camion de calitate la pret redus!
15 Dec. 2016

Cu o experienta vasta in comercializarea de piese camion de calitate la preturi atractive, ne dedicam in permanenta indeplinirii unui singur scop: ca toti soferii sa fie multumiti cu produsele achizitionate de pe dezmembraricamioane.eu

 

Asadar, am ales sa iti multumim pentru faptul ca ne-ai ales ca furnizor prin promotii care nu iti afecteaza buzunarul! Luna de luna gasesti pe site-ul nostru lichidari de stoc pentru piese de schimb camioane, asadar ai posibilitatea de a cumpara componente de calitate pentru ca vehiculul tau sa mearga ca uns in deplasari. 

 

Sectiunea de lichidare de stoc este atent gandita astfel incat tu sa ai posibilitatea de a beneficia de cel mai bun raport calitate-pret, indiferent de produsele incluse in promotie. 

 

Ce gasesti luna aceasta la reducere? Componenta cu un rol important in sistemul de injectie al camionului tau pentru a controla optim fluxul carburantului, un injector marca Iveco sau DAF poate fi achizitionat acum la un pret imbatabil. 

 

Sistemul de injectie al camionului este proiectat astfel incat sa indeplineasca anumite functii. El dozeaza cantitatea de combustibil in functie de modul de functionare al motorului, creeand o presiune ridicata a carburantului. Astfel se asigura pulverizarea si distributia combustibilului in camera de ardere. 

 

Ca sofer camion profesionist, trebuie sa ai in permanenta certitudinea ca vehiculul tau merge perfect. Schimbarea unui injector deteriorat cu unul achizitionat de pe dezmembraricamioane.eu reprezinta puntea catre deplasari in deplina siguranta si confort. 

 

Indiferent daca ai nevoie de un injector DAF sau Iveco, poti achizitiona produsul dorit din sectiunea Lichidari Stoc, la pret avantajos! 

 

Un injector DAF isi gaseste utilizarea in sistemul de injectie a mai multor modele camion, fabricate de acest producator de talie mondiala. Il poti achizitiona cu incredere daca ai in parcul tau auto un vehicul DAF 6x4/8x4, CF 75, CF 85 sau XF 105

 

 

Pentru soferii camion Iveco, avem injector potrivit modelului Iveco Stralis, de calitate superioara si verificate de specialistii Dezmembrari Camioane. 

 

 

Nu rata ocazia si beneficiaza de promotiile noastre pe dezmembraricamioane.ro! In lichidari de stoc, ai luna aceasta injector camion de calitate pentru camion marca DAF sau Iveco, in functie de necesitatile tale. 

 

De asemenea, in aceeasi sectiune, gasesti la reducere si unitate de pompare DAF, piesa de schimb indispensabila pentru transportatori sau detinatori de afaceri de succes. 

 

 

Achizitioneaza aceste piese camion din inventarul nostru, la preturi imbatabile! Promotia este valabila pe o perioada limitata, asadar nu mai pierde timpul si asigura siguranta deplasarilor tale ca sofer de camion, cu ajutorul unui produs DAF sau Iveco cunoscut pentru performanta, respectiv un injector de calitate. 

 

Citeste mai multe articole pe teme conexe pentru informatii suplimentare:

- Piese camioane dezmembrate la pret avantajos pentru DAF, IVECO, MAN si alte marci! 

- Mentine-ti camionul in sezonul rece cu piese second-hand!

 

In lichidari de stoc, ai luna aceasta injector camion de calitate pentru camion marca DAF sau Iveco, in functie de necesitatile tale.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro