Lichidari de stoc la piese camioane super calitative

Lichidari de stoc la piese camioane super calitative
4 Iun. 2015

Sustinerea dezvoltarii afacerilor in domeniul transportului de marfuri este, intr-o oarecare masura, la nivel micro, egala cu sustinerea dezvoltarii intregii economiei si tocmai de aceea consideram ca avem o misiune foarte importanta pe care o luam in serios.

 

Dorind sa oferim accesul tuturor la piese camioane de cea mai buna calitate, lunar, realizam o selectie din cele mai utile si cautate componente pe care le comercializam si punem la dispozitia celor inetresati o oferta de lichidari de stoc, fara egal.

 

Din lista noastra de lichidari de stoc de piese camioane, fac parte o serie de cutii de viteze, pentru modele si branduri variate de camioane.

 

Daca motorul este considerat inima unui vehicul, atunci cutia de viteze poate fi cu usurinta numita sistemul nervos al acestuia.

 

Acest mecanism complex este indispensabil oricarui vehicul motorizat.

piese camioane, cutie de viteze

Cutia de viteze este parte integranta a mecanismului de transmisie al autovehiculului, altfel spus, este mecanismul responsabil cu transmiterea catre roti, a puterii motorului, intr-o modalitate controlata, variabila, stabilita prin schimbarea rapoartelor de transmisie activate de schimbatorul de viteze.

 

Cutia de viteze face posibila deplasarea autovehiculului in diverse conditii de viteza si tractiune, prin intermediul pinioanelor – roti dintate – de diferite marimi care fac posibila schimbarea raportului dintre viteza de rotatie a motorului si cea a rotilor.

 

Mai simplu si mai concret spus, o functionare deficitara a cutiei de viteze poate provoca mari sincope in functionarea corecta a autovehiculului si in cazul accentuarii defectiunilor, se poate ajunge la lipsa functionarii.

 

In inventarul nostru de lichidari de stoc la piese camioane, gasesti cutii de viteze pentru MAN TGX, IVECO, DAF si multe alte componente absolut necesare unei bune functionari a autovehiculului, la preturi fara egal.

 

Asigura-te ca parcul tau auto este mentinut in parametrii optimi, bucura-te de ofertele noastre care iti asigur aaccesul nemijlocit la calitate si perfortmanta, indiferent daca esti in cautare de piese de schimb, camioane dezmembrate sau rulate.

Din lista noastra de lichidari de stoc de piese camioane, fac parte o serie de cutii de viteze, pentru modele si branduri variate de camioane.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro