Lumineaza-ti calea spre succes- far camion din camioane dezmembrate

Lumineaza-ti calea spre succes- far camion din camioane dezmembrate
23 Ian. 2015

Daca pana nu demult soferii profesionisti au fost nevoiti sa infrunte zapezi si ingheturi extreme, vremea s-a gandit sa nu le dea o pauza din incercarile la care ii supune si le-a pregatit o destul de indelungata perioada in care ceata pare sa nu isi mai doreasca sa ne paraseasca.

In aceste conditii, unul dintre elemenetele esentiale in asigurarea sigurantei deplasarii il reprezinta sistemul de lumini al camionului, altfel spus pozitionarea si calitatea luminii oferita de farurile si proiectoarele camionului.

Vizibilitatea redusa este una dintre cauzele princilpale ale accidentelor in care sunt implicate camioane pentru ca asa cum este foarte bine cunoscut de orice sofer, mai ales de un sofer profesionist, unghiurile moarte, curbele, cu precadere succesiunile de curbe, intunericul si vizibilitatea redusa diminueaza controlul asupra camionului. 

far camion, far IVECO Starlis, far MAN TGA, proiector IVECO Starlis, far DAF

Receptivi si pregatiti pentru a raspunde pozitiv cerintelor clientilor, specialistii dezmembrari camioane Suceavadezmembraricamioane.eu iti pune la dispozitie un inventar complet de faruri camion, inventar in care poti regasi: far IVECO Starlis, proiector IVECO Starlis, far MAN TGA, lampa laterala bara fata IVECO, proiector DAF, far DAF si multe alte modele si tipuri de far camion.

Provenite din camioane dezmembrate, verificate de catre profesionisti, orice piesa de schimb camion pe care dezmembrari camioane Suceava ti-o pune la dispozitie iti garanteaza o buna functionare si siguranta de care ai nevoie in momentul in care pleci la drum.

Alaturi de profesionisti in lupta lor impotriva vremii si vremurilor, dezmembrari camioane Suceava iti pune la dispozitie piese de schimb camion ieftine, dar fara sa faca rabat de la calitate.

piese de schimb din camioane dezmembrate, dezmembrari camioane, dezmembrari camioane Suceava

Daca esti in cautare de far IVECO Starlis, far MAN TGA, proiector IVECO Starlis, far DAF, lampa laterala bara fata IVECO, proiector DAF provenite din dezmembrari camioane, noi suntem cea mai indicata solutie, punandu-ti-le la dispozitie in magazinul online de piese de schimb camion, la cele mai mici preturi si lo o calitate superioara.

Imbunaateste starea camionului tau cu piese de schimb din camioane dezmembrate, fie ca ai nevoie de far camion, bliela, kit ambreiaj, calculator lumini sau orice alta componenta pentru care vrei sa platesti un pret mic si sa primesti calitate superioara.

Alaturi de profesionisti in lupta lor impotriva vremii si vremurilor, dezmembrari camioane Suceava iti pune la dispozitie piese de schimb camion ieftine, dar fara sa faca rabat de la calitate.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro