MAN TGX intretinut cu piese de schimb de calitate- eficienta si economie

MAN TGX intretinut cu piese de schimb de calitate- eficienta si economie MAN TGX intretinut cu piese de schimb de calitate- eficienta si economie
8 Apr. 2014

Campionul economiei de carburant - MAN TGX EfficientLine, intretinut cu piese de schimb de calitate ofera eficienta si confort financiar

Construit pentru a ocupa locurile fruntase in economia de carburant si eficienta deplasarii, MAN TGX EfficientLine a urcat pe podiumul premiantilor in 2011 primind recunoasterea ca "Fleet Truck of the Year"(Comionul de Flota al Anului) si "Green Truck 2011" (Camionul Ecologic 2011).

Caracteristicile principale ale Man TGX EfficientLine sunt conomia consumului de combustibil si durabilitatea.

Dedicat flotelor de mare anvergura dar si transportatorilor mici si mijloci, MAN TGX EfficientLine ofera un avantaj fantastic proprietarilor prin economia de combustibil manevrabilitate si anduranta.

Pentru a se fructifica avantajele oferite de constructor si pentru a mentine eficienta, oferita este foarte importanta intretinerea camionului EfficientLine, iar in acest sens inlocuirea pieselor de schimb este esentiala.

Intretinerea camioanelor MAN TGX EfficientLine este argumentata de avantajele oferite de buna functionare a acestora, astfel ca prin inlocuirea de piese de schimb pentru camioane, neconforme se garanteaza mentinerea avantajului oferit de acest tip de camion: consum redus, in medie cu 3 litri/Km fata de camioanele din aceeasi categorie. Daca realizam o analiza sumara a raportului cost/eficienta, in conditiile in care pretul combustibililor este in permanenta crestere, la o exploatare anuala de 150 000 km, pe o perioada de 4 ani sunt economisiti, in medie 18.000 litri de motorina, ceea ce reprezinta argumentul suprem in intretinerea corespunzatoare a acestui tip de camion.

Disponibile second hand si noi, piesele de schimb pentru camioane MAN TGX EfficientLine se gasesc cu usurinta in stocurile unuia dintre cei mai profesionisti reprezentanti ai domeniului dezmembrari camioane Suceava - dezmembraricamioane.eu .

Specializat in dezmembrari camioane MAN, dar si orice alt brand de renume, precum IVECO, Mercedes, Renault, dezmembraricamioane.eu - dezmembrari camioane Suceava- reprezinta garantia achizitionarii de piese de schimb camioane conforme(piese camioane dezmembrate), menite sa garanteze buna functionare a camionului dumneavoastra.

Avand una dintre cele mai variate game de piese de schimb camioane, dezmembraricamioane.eu faciliteaza accesul clientilor la piese de schimb de calitate superiaora, testate si verificate de specialisti in domeniu.

Adresandu-se transportatorilor de pretutindeni, dezmembraricamioane.eu depaseste granitele zonei in care si-a dezvoltat activitatea, unde interesul pentru oferirea de piese de schimb camioane de cea mai inalata calitate l-a propulsat intre liderii de piata in domeniul, Dezmembrari Camioane este acum mai mult decat unul dintre reprezentantii de seama ai domeniului dezmembrari camioane Suceava, oferind serviciile sale de calitate, tuturor clientilor, la nivel national, prin intermediul noii platforme online.

 

Specializat in dezmembrari camioane MAN, dar si orice alt brand de renume, precum IVECO, Mercedes, Renault, dezmembraricamioane.eu - dezmembrari camioane Suceava- reprezinta garantia achizitionarii de piese de schimb conforme.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro