Motorul camionului tau, acum in 3 modele accesibile

Motorul camionului tau, acum in 3 modele accesibile
7 Dec. 2016

Sezonul rece este foarte problematic pentru buna functionare a camionului, indiferent de brandul acestuia. Fie ca este vorba de Iveco, MAN, DAF, Scania sau Renault, motorul camionului tau necesita o atentie marita, mai ales cand frigul isi face simtita prezenta.

Dezmembrari camioane iti pune la dispozitie o gama variata de piese auto si accesorii utile ca motorul camionului sa mearga ca nou. La rubrica Vanzari piese, gasesti tot ce-ti trebuie la un click distanta.

Pentru ca iarna este un anotimp dificil pentru soferii de camion, te sfatuim sa faci aceste lucruri pentru motorul camionului, ca sa eviti o pana sau un accident nedorit in trafic:

-          Schimba din timp uleiul de motor si al filtrelor aferente pentru a preveni craparea acestora

-          Spala motorul cu jet puternic de apa, iar daca este vorba de un camion nou, foloseste o carpa si o cantitate mai mica de apa pentru a nu afecta senzorii

-          Incalzeste motorul inainte de a pleca la drum lung si aprinde luminile dupa un interval scurt de timp de la pornirea motorului

-          Daca motorul tremura sau scoate sunete neobisnuite, du camionul la service sau achizitioneaza piese auto pentru inlocuirea celor vechi

-          Nu tura motorul mai mult decat e cazul

-          Nu te baza mai mult pe frana de motor, decat pe cea de picior.

In acest sezon, Dezmembrari camioane te echipeaza complet ca motorul camionului sa mearga impecabil. Iata cateva modele noi de motoare pentru camioane, gata sa fie montate:

1.      Motor Renault

Blocul motor Renault Euro 5, cu o putere de 346 KW este 100% original. Potrivit camioanelor Renault, acest model face parte din seria DXI 11 460 – EU V.

In conditii impecabile si intretinut corespunzator, acest motor este cheia unui camion perfect functional, fara probleme tehnice. Cumpara-l si motorul camionului tau va fi ca nou.

2.      Motor MAN

Camioanele MAN aduc calitatea germana oriunde te-ai afla, cu acest motor MAN 480.

Modelul D2876 LF 12 este compatibil cu camioanele MAN TGA. Componentele bine mentinute si eficienta lor, fac ca motorul camionului sa isi duca la indeplinire sarcina, indiferent de greutatea marfii de transportat.

Motorul camionului MAN este conceput in conformitate cu normele Euro 3.

3.      Motorul Iveco + accesorii

Un kit complet pentru blocul motor vine cu acest motor Iveco EuroCargo cu accesorii complete. Seria sa- F4AE3481D este potrivita camioanelor Iveco Euro 5, gata sa transporte produse cu gabarit mare.

Motorul camionului Iveco este de mare ajutor, venind in set complet pentru o mai buna functionare, in orice sezon.

 

Alege produsele de pe Dezmembrari camioane si drumul tau va fi mereu unul sigur, cand motorul camionului este perfect intretinut!

Alege produsele de pe Dezmembrari camioane si drumul tau va fi mereu unul sigur, cand motorul camionului este perfect intretinut

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro