Oglinda oglinjoara, care camion e cel mai sigur din tara?

Oglinda oglinjoara, care camion e cel mai sigur din tara?
10 Oct. 2016

La prima vedere, ai putea crede ca vom incepe aceasta poveste cu renumitul intro "a fost odata". Sperand totusi ca nu te vom dezamagi, de data aceasta vom vorbi despre siguranta, atentia si necesitatea unei piese foarte importante camionului tau, in zilele noastre. Nu esti de acord ca fara banala oglinda camion un sofer se simte incomplet? 

Care este importanta oglinzii atunci cand conduci un camion?

Asa cum bine stii, tirurile sunt extrem de folosite pentru transportarea materiilor prime sau a altor materiale ce trebuie sa ajunga la o anumita destinatie. Tocmai din acest motiv, camionul trebuie sa aiba o dimensiune ampla ce poate reprezenta un dezavantaj pentru soferul neechipat cu oglinzile corespunzatoare. Datorita unghiurilor moarte de vizibilitate, cel care conduce camionul nu se poate simti in completa siguranta iar sansele provocarii unui accident cresc considerabil. 

Cu o oglinda camion potrivita, vei avea garantia unui traseu in completa siguranta, cu o functionalitate optima a autovehiculului tau. Aceste mici piese camioane reprezinta un ajutor de nadejde in furnizarea informatiilor valoroase despre situatia traficului, conditiile de mers de pe autostrada sau alte aspecte ce au rolul de a asigura linistea oricarui sofer de camion. Fiind montate in pozitia optima, oglinzile retrovizoare asigura eliminarea unghiurilor moarte, respectiv a situatiilor in care conducatorul pierde din vedere alte vehicule, si scade considerabil riscurile de coliziune cu autoturismele care trec pe langa camion. 

Astfel, principalul punct forte ale unei oglinzi este posibilitatea soferului de a vizualiza in spectru larg toate imprejurimile. Oglinda camion este folosita totodata si pentru verificarea vitezei de miscare a vehiculelor, oferind astfel posibilitatea de predictie a unei deplasari ulterioare ale autoturismelor care se afla pe traseu. In aceasta situatie, conducatorul camionului poate reactiona rapid in situatiile bruste intampinate de conditiile drumului sau cauzate de soferii agresivi pe traseul in curs. 

Daca esti conducator DAF, iti punem la dispozitie oglinzi camion mici si mari care iti permit sa urmaresti imprejurimile autoturismului tau fara sa te uiti pe fereastra! Suntem constienti ca ai nevoie de piese functionale pentru tirul tau, care sa iti garanteze maximul de siguranta si un suport sporit pentru realizarea drumurilor lungi. 

O oglinda DAF poate inlatura complet punctele oarbe ale camionului tau, oferindu-ti increderea de care ai nevoie si un sentiment de liniste. Pe langa faptul ca vei beneficia de un drum lipsit de griji, oglinda DAF iti ofera toate informatiile de care ai nevoie in timpul traseului, inlaturand riscul accidentelor si crescand nivelul tau de siguranta! 

Pasiunea pentru camioanele MAN este vizibila in activitatea ta de sofer? Daca detii un tir de la acest producator, este cazul sa achizitionezi oglinzi retrovizoare camion care iti aduc un grad maxim de protectie, din magazinul nostru online. Cu o oglinda MAN, nu va trebui sa iti mai faci griji din cauza unghiurilor moarte. Pe langa faptul ca vei avea o vizibilitate optima asupra masinilor care trec in graba pe langa tine, vei avea un control sporit asupra anumitor elemente care asigura realizarea unui drum lung in cele mai bune conditii. 

Cu oglinda MAN, experienta ta de sofer de camion va fi completa! Vei obtine toate informatiile de care ai nevoie doar printr-o singura privire si vei reusi sa eviti orice neplacere din timpul traseului datorita acestei piese indispensabile tirului tau. Nu uita ca pe DezmembrariCamioane.ro gasesti si oglinda DAF, in cazul in care esti fericitul posesor al unui camion de la acest producator de talie mondiala! 

Ofera-ti maximul de siguranta, functionalitate si confort, achizitionand cele mai bune piese camioane, incluzand oglinzile retrovizoare necesare vizibilitatii tale. In magazinul nostru online gasesti o gama larga de piese provenite din dezmembari camioane, complet functionale si la preturi avantajoase, special pentru soferii de tir care isi doresc servicii de o calitate ireprosabila!

Cu o oglinda camion potrivita, vei avea garantia unui traseu in completa siguranta, cu o functionalitate optima a autovehiculului tau.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro