Piese camion din dezmembrari sau aftermarket?

Piese camion din dezmembrari sau aftermarket?
20 Mai. 2015

Daca esti detinatorul unei afaceri in domeniul transportului rutier, cu certitudine ti-ai pus aceasta intrebare - Care sunt avantajele unor piese camion din dezmembrari fata de cele aftermarket?  - mai ales ca preturile, de cele mai multe ori, sunt similare.

 

Ce este de fapt o piesa aftermarket? Pe piata exista producatori de piese de schimb care replica/reproduc piese originale, iar dezvoltarea acestui tip de practica a dus la raspandirea fenomenului permitand sa patrunda pe piata replici nelicentiate, cu o calitate indoielnica, ce nu respecta normele celor originale.

 

Desi exista producatori de piese aftermarket licentiati, riscul de a cumpara piese care nu corespund, care au o calitate indoielnica si care nu se potrivesc (asa cum este cazul caroseriilor) este foarte ridicat.

 

Un avantaj al acestui tip de achizitie este pretul scazut al pieselor.

 

Daca insa te intereseaza ca achizitia ta sa fie de calitate superioara, sa prezinte garantii oferite, in primul rand, prin faptul ca sunt originale, ar trebui sa iti indrepti atentia catre piese camion din dezmembrari, care au preturi mai mult decat avantajoase.

piese camion, dezmembrari, piese camion din dezmembrari

Avantajele unei astfel de alegeri sunt lesne de inteles: achizitionezi piese OEM – originale, la preturi, uneori mai mici decat cele obtinute pentru cele aftermarket, ai certitudinea ca se potrivesc perfect si ca au un standard de calitate garantat de constructor.

 

Credem ca ti-am raspuns intrebarii tale legate de cea mai avantajoasa alegere pentru tine si afacerea ta si tocmai de aceea te invitam in magazinul nostru online – Dezmembrari Suceava -  pentru a te convinge de eficienta alegerii unor piese camion din dezmembrari, de preturile competitive si calitatea tuturor produselor pe care ti le punem la dispozitie.

 

Dezmembrari Suceava este alternativa ideala pentru intretinerea parcului tau auto, este locul in care preturile avantajoase nu inseamna rabat de la calitate, ci inseamna piese camion originale, testate, care corespund tuturor standardelor de calitate. 

Dezmembrari Suceava este alternativa ideala pentru intretinerea parcului tau auto, este locul in care preturile avantajoase nu inseamna rabat de la calitate, ci inseamna piese camion originale, testate, care corespund tuturor standardelor de calitate

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro