Piese de schimb camioane DAF

Piese de schimb camioane DAF Piese de schimb camioane DAF
7 Mai. 2014

Cu o istorie ce incepe in anul 1928, cand fratii Wim si Hub van Doore au pus bazele a ceea ce in momentul de fata este una dintre fabricile de camioane cu una dintre cele mai rapide dezvoltari in Europa, DAF este una dintre cele mai cautate si apreciate brand-uri de camioane.

In 1949 DAF prezinta primele doua camioane in fata presei: A -30 (cantarind 3 tone) si A-50 (cu o masa totala de 5 tone).

De la primele modele lansate pe piata, cunoscand o evolutie permanenta si in concordanta cu nevoiele pietei, oferind solutii optime pentru clientii si partenerii sai.

Devenind unul dintre brand-urile cele mai cautate de profesionisti, DAF este prezent in marea majoritate a parcurilor auto in care calitatea si durabilitatea sunt criteriile de alegere a camioanelor utilizate.

Ca orice alt vehicul, camioanele DAF trebuie sa fie intretinute in conditii de functionare optime, avand in vedere gradul de uzura si deteriorare a pieselor - aspect imposibil de evitat-, iar cea mai sigura metoda este inlocuirea acestora cu piese de schimb.

Dezmembrari Camioane ofera o gama variata de piese de schimb camioane DAF, provenite din dezmambrari camioane, fapt ce garanteaza calitatea si pretul redus al acestora.

                  

Cu un inventar ce cuprinde rezervor combustibil DAF, suport perna aer DAF, chiuloasa DAF Euro 3, cutie de viteze DAF, cabine DAF, pentru mai mult de 10 modele de camioane DAF, Dezmembrari Camioane detine una dintre cele mai cuprinzatoare si calitative oferte de piese de schimb camioane DAF.

Devenit lider de piata in dezmembrari camioane Suceava, Dezmembrari Camioane si-a propus sa fie alaturi de clientii si partenerii sai din intreaga tara, oferindu-le posibilitatea de a comanda online pisele de schimb camion, facilitand atat accesul la unele dintre cele mai calitative si ieftine piese de schimb, cat si economisirea timpului de cautare a pieselor dorite.

Cu o simpla introducere a denumirii piesei de camion dorite in motorul de cautare din site, in cateva secunde puteti descoperi intreaga oferta a unuia dintre liderii de piata in vanzarea de piese de schimb camiaone, Dezmembrari Camioane.

 

 

Dezmembrari Camioane ofera o gama variata de piese de schimb camioane DAF, provenite din dezmambrari camioane, fapt ce garanteaza calitatea si pretul redus al acestora.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro