Piese dezmembrari camioane - culbutori

Piese dezmembrari camioane - culbutori Piese dezmembrari camioane - culbutori
22 Apr. 2014

Parte componenta a sistemului de distributie, culbutoruii sunt formati dintr-o parghie articulata al carei rol este transmiterea miscarii de la arborele cu came la supapele motorului.

Afectati de fenomenul de dilatare ternica, numit si joc termic, culbutoriil necesita atentie constanta, realizata prin reglarea surubului de reglaj cu care sunt prevazuti.

Cunoscut si sub denumirea de organul masinii care face transferul de miscare comandat de axul cu came la supape, culbutorul poate fi confectionat din fonta si mai rar din otel.

Culbutorii sunt montati in sir pe axul culbutor, formand un tren, menit sa deserveasca fiecare supapa.

Reglajul culbutorului este vital in combaterea coeficientului de dilatare, implicit a deschiderii supapelor, ceea ce vine sa sprijine mentinerea valorii de functionare normala a motorului.

Uzura pieselor motorului reprezinta una dintre problemele cu care se confrunta toti soferii si proprietarii de camion, iar neglijarea acestui aspect evident poate duce la functionarea deficitara sau chiar la defectarea totala a camionului.

Alternativa viabila a pieselor comercializate de dealer, piesele provenite din dezmembrari camioane reprezinta solutia eficienta si ieftina in intretinerea in conditii optime a camionului.

Oferind garantia unor piese originale, testate inainte de punerea in vanzare, companiile care comercializeaza piese provenite din dezmembrari camioane, asa cum este Dezmembrari Camioane, sunt alegerea ideala pentru orice detinator de camion, care isi doreste solutii sigure si ieftine pentru intretinerea in conditii optime de functionare a camionului.

Gandit astfel incat sa faciliteze accesul clientilor sai la cele mai bune si sigure piese de schimb pentru camion, dezmembraricamioane.eu are un sistem de livrare a pieselor de schimb, prin curierat, ceea asigura eficienta si rapiditatea transmiterii acestora, indiferent de locatia clientului.

Dedicat satisfacerii tuturor nevoilor clientilor, dezmembraricamioane.eu dispune de un inventar complet de piese de schimb camioane, de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi.

Dedicat satisfacerii tuturor nevoilor clientilor, dezmembraricamioane.eu dispune de un inventar complet de piese de schimb camioane, de cea mai buna calitate, la cele mai avantajoase preturi.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro