Pregateste-ti flota pentru toamna si vreme rece! Comanda acum un sirocou!

Pregateste-ti flota pentru toamna si vreme rece! Comanda acum un sirocou!
16 Aug. 2016

Aflati la jumatatea lunii august, putini dintre noi ne gandim la momentele in care frigul si vremea rea ne vor coordona intreaga activitate si isi vor pune amprenta pe modul in care ne deplasam pe atat de renumitele sosele nationale. Dar cum un „gospodar bun isi face vara sanie si iarna caruta”, ne-am gandit sa te ajutam sa iti echipezi, din timp, flota de camioane cu noi tehnologii menite sa iti asigure confort si siguranta, mai exact ne-am gandit sa iti prezentam avantajele oferite de achizitionarea unui sirocou.

piese camioane, piese de schimb camioane

Ce este un sirocou?

Stim ca multi dintre voi sunteti la curent cu aceasta tehnologie si ca nu mai aveti nevoie de explicatii in legatura cu aceasta eficienta piesa camion, dar ne gandim sa oferim detalii si celor care se afla la inceput de drum in bransa si tocmai de aceea, va oferim o definitie succinta si cuprinzatoare a sirocoului.

Sirocoul este un dispozitiv care se conecteaza la bateria si la rezervorul camionului, care trage carburant si iti incalzeste camionul pe parcursul perioadelor reci. Unul dintre avantajele acestei piese camion este ca o poti programa. Astfel, acesta poate fi programat sa porneasca, astfel incat sa mentina cabina calda si sa nu permita sa se astearna zapada sau sa ai ambianta placuta atunci cand urmeaza sa pornesti la drum, dupa o oprire ceva mai indelungata. Mai mult decat atat, sirocoul va mentine motorul cald chiar si atunci cand nu este in stare de functionare, aspect atat de important la motorizarile diesel.

sirocou DAF, sirocou, piese camioane

Si daca tot am adus in discutie avantajele unui sistem de incalzire stationara, asa cum mai este cunoscut sirocoul, sa nu uitam doua aspecte foarte importante:

 

  • Montarea unui sistem de incalzire stationara, desi este alimentat cu combustibilul existent in rezervor, nu este sinonim cu un consum mai mare, ci chiar opusul acestuia. Economia provine tocmai de la faptul ca pleci la drum cu un motor preincalzit.
  • Un alt avantaj oferit de sistemele de incalzire stationara consta in faptul ca acesta reduce uzura motorului si il face mai putin poluant. De ce? Pentru ca un motor bine incalzit se uzeaza mai greu si desigur, evacueaza mai putine noxe la momentul punerii in functiune.

 

Asa cum iti spuneam, magazinul nostru de piese camioane este pregatit sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor tale. Astfel, in oferta noastra vei gasi: sirocou DAF, sirocou Webasto Renault, comanda sirocou DAF, pompita sirocou MAN si multe alte piese de schimb pentru camioane, performante si eficiente.

 

Vrei sa faci o comanda? Cauti mai multe detalii despre oferta noastra de piese camioane? Iti stam la dispozitie la numerele de telefon: 0756 461 246 si 0723 132 655 sau ne poti adresa orice intrebare in formularul de contact din site.  

Asa cum iti spuneam, magazinul nostru de piese camioane este pregatit sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor tale. Astfel, in oferta noastra vei gasi: sirocou DAF, sirocou Webasto Renault, comanda sirocou DAF, pompita sirocou MAN si multe alte piese

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro