Radiator apa - Piesa camion care asigura functionalitatea intregului sistem de racire!

Radiator apa - Piesa camion care asigura functionalitatea intregului sistem de racire!
2 Noi. 2016

Fiecare sofer de camion trebuie sa fie familiarizat cu principalele parti ale vehicului pe care il are in posesie. Modul in care sistemul de racire functioneaza impreuna cu celelalte piese camion este un aspect extrem de important in asigurarea unei functionalitati maxime pe durata traseelor lungi. Astfel, conducatorul trebuie sa fie in masura sa abordeze rapid orice problema legata de propriul sistem de racire camion atunci cand aceasta devine evidenta.

 

Indiferent de tipul de camion pe care il conduci, in randurile de mai jos poti afla care este piesa vitala sistemului de racire si ce aport aduce aceasta in functionalitatea vehiculului tau. 

 

Radiatorul este una dintre componentele cele mai importante ale camionului tau deoarece el serveste scopului critic de a proteja motorul de supraincalzire. Pistoanele si alte parti incluse in motorul vehicului sunt permenent in miscare, creeand o actiune de frecare si implicit, caldura. Un radiator in perfecta stare de functionalitate raceste deplaseaza un amestec special prin sistemul de racire al camionului cu ajutorul pompei centrifuge, denumita frecvent si pompa de apa. 

 

Astfel, un radiator apa are un aport considerabil in eliberarea caldurii absorbite in aerul inconjurator, acest proces fiind cunoscut sub numele de "schimb de caldura". Fluidul racit este apoi pompat inapoi prin motor, impiedicand supraincalzirea si garantand un traseu fara impediemnte pentru soferul de camion. Acest ciclu se produce continuu cat timp vehiculul este in miscare, asadar nu vor exista probleme pana la destinatie, daca ai un radiator apa de calitate, fara defectiuni. 

 

In cazul in care propriul radiator apa nu functioneaza corect, motorul este de asemenea afectat. Acesta se va supraincalzi rapid, crescand riscul de aparitie a defectiunilor. Incalzirea excesiva poate rezulta in supape sau pistoane deteriorate, afectiuni ale motorului sau chiar in scaderea duratei de viata a piesei vitale sistemului de racire, precum un radiator apa. 

 

Pentru a evita o astfel de situatie, iti recomandam sa actionezi imediat ce descoperi probleme la sistemul de racire al camionului tau. Fa o prioritate din a schimba piesele defecte ale vehicului si achizitioneaza un radiator apa de calitate, la cele mai inalte standarde de functionare. 

 

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama larga de piese provenite din dezmembrari camioane, printre care si aceasta componenta vitala functionarii optime a autovehiculului. Aici gasesti un radiator apa care indeplineste cu succes toate conditiile de utilizare, la un pret avantajos pentru calitatea optima oferita. Indiferent daca esti conducator de camion DAF, IVECO sau MAN, piesele oferite de noi garanteaza trasee lungi si linistite, in depline conditii de functionare si siguranta. 

 

Un radiator apa MAN este alegerea cea mai buna pentru soferii camioanelor realizate de acest producator recunoscut la nivel international. Pe langa functionalitatile acestei piese camion, beneficiezi si de o calitate ireprosabila, vizibila in fiecare componenta MAN achizitionata. 

 

 

Conducatorii DAF trebuie sa fie constienti ca sistemul de racire al camionului este o componenta vitala atat pentru o siguranta sporita, cat si pentru efectuarea optima a tuturor traseelor lungi de care sunt responsabili. Un radiator apa DAF la cele mai inalte standarde de calitate garanteaza lipsa defectiunilor motorului astfel incat sa nu intampini probleme in timpul activitatii tale de sofer camion. 

 

 

Defectiunea oricarei piese camion reprezinta un aspect important, ce afecteaza intregul sistem de functionare a vehiculului tau. Tocmai din acest motiv, iti indicam sa iei in considerare schimbarea componentelor camionului imediat de observi semne de deteriorare. Indiferent daca intampini diverse probleme la ambreiaj, cutie de viteze, calculator de bord sau alte piese vitale in utilizarea optima a autovehiculului, magazinul online dezmembraricamioane.eu iti sta la dispozitie! 

radiator, radiator apa, sistem de racire, pompa de apa, piese camion, camion, sistem de racire camion, radiator apa MAN, radiator apa DAF

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro