Schimbarea anvelopelor camionului la domiciliu poate minimiza costurile vulcanizării!

Schimbarea anvelopelor camionului la domiciliu poate minimiza costurile vulcanizării!
9 Sep. 2016

Una dintre cele mai frecvente preocupări ale È™oferilor de camion este schimbarea anvelopelor. Odată trecerea de la sezonul cald la rece, suntem constant stresaÈ›i de consecinÈ›ele pe care va trebui să le suportăm în cazul în care nu înlocuim cauciucurile maÈ™inii noastre. 

 

Iarna, avertismentele poliÈ›iei È™i posibilele amenzi pe care riscăm să le primim ne încurajează să luăm iniÈ›iativă. În timpul verii, riscăm să degradăm considerabil anvelopele de iarnă dacă le folosim pe traseu. 

 

Având în vedere aceste condiÈ›ii, de ce evităm atât de mult să ne deplasăm împreună cu camionul personal la o vulcanizare? 

 

Pe lângă costurile pe care trebuie să le plătim atât pentru serviciul de demontare al anvelopelor vechi cât È™i pentru cel de montare a celor noi, procesul efectuat la vulcanizare consumă foarte mult timp pe care l-am putea petrece cu alte activități. Foarte mulÈ›i proprietari de camioane sunt nevoiÈ›i să aÈ™tepte la cozi lungi până când li se schimbă cauciucurile. 

 

Mai mult decât atât, după ce specialiÈ™tii schimbă fiecare anvelopă în parte, trebuie să ne deplasăm cu cele vechi până la propria locuință, pentru o ulterioară folosire. Deoarece aceste piese ale maÈ™inii sunt destul de costisitoare, nu este avantajos pentru noi să le abandonăm pe traseu. Înghesuirea în interiorul camionului a cauciucurilor din sezonul trecut pare o soluÈ›ie mai viabilă, deoarece costurile financiare sunt mai mici. 

 

Dacă acest proces pare deja o povară greu de suportat, există o metodă mai uÈ™oară prin care putem facilita întreaga operaÈ›iune. Putem să ne schimbăm singuri anvelopele de iarnă cu cele de vară, sau invers, la domiciliu.

 

Pentru a nu cheltui sume exorbitante de bani pe echipamente speciale, noi îÈ›i recomandăm să înlocuieÈ™ti ambele componente, respectiv janta È™i cauciucurile. În cazul în care preferi să păstrezi jantele, vei avea nevoie de o maÈ™ină dedicată demontării anvelopei È™i una pentru echilibrarea roÈ›ilor. În plus, va trebui să achiziÈ›ionezi un compresor cu aer È™i un pistol cu manometru pentru a umfla roÈ›ile maÈ™inii tale. Toate aceste ustensile necesită investiÈ›ii majore. 

 

 

Comparativ cu efectuarea acestui proces la vulcanizare, schimbarea cauciucurilor cu tot cu jantă este o soluÈ›ie mai avantajoasă pe plan financiar. Folosind doar un cric È™i cheia din dotarea maÈ™inii, operaÈ›iunea de înclocuire a anvelopelor devine extrem de simplă. În plus, nu mai este necesar să pierdem timp cu echilibrarea roÈ›ilor, deoarece ele sunt deja în poziÈ›ia recomandată.

 

Dacă te-ai decis să fii È™i tu profesionist în ceea ce priveÈ™te schimbarea anvelopelor camionului tău, apelează la magazinul nostru online pentru a achiziÈ›iona jantele necesare acestui proces. Suntem conÈ™tienÈ›i că roÈ›ile reprezintă elementul esenÈ›ial al performanÈ›ei unei maÈ™ini, aÈ™a că îÈ›i punem la dispoziÈ›ie piese de schimb camioane de calitate ireproÈ™abilă, la cele mai mici preÈ›uri! 

 

Pentru a beneficia de o ofertă de nerefuzat, apelează cu încredere la magazinul nostru online

Dacă te-ai decis să fii și tu profesionist în ceea ce privește schimbarea anvelopelor camionului tău, apelează la magazinul nostru online pentru a achiziționa jantele necesare acestui proces.

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro