Sistemul de incalzire al camionului- ajutorul tau in sezonul rece

Sistemul de incalzire al camionului- ajutorul tau in sezonul rece
28 Oct. 2016

 Sezonul rece s-a instalat, iar ploile si frigul pot fi o problema pentru cursele lungi cu tirul, atat pentru suprafata rece de pe carosabil care duce la alunecari, dar si pentru confortul soferului sau incarcatura transportata.

De aceea este important ca sistemul de incalzire al camionului tau sa fie pus la punct.

Fie ca este vorba de camioane marca DAF sau MAN, pe Dezmembrari camioane gasesti o variatiune de piese auto pentru incalzirea corespunzatoare din cabina si nu numai.

De la accesorii pentru aerul conditionat, sirocou de incalzire, robinet, pana la incalzitor cabina profesional, de pe shopul tau online de camioane, pleci complet echipat.

Pe langa solutionarea sistemului de incalzire, mai poti achizitiona piese pentru orice sistem mecanic din camion, toate la preturi avantajoase, cu produse originale, de cea mai buna calitate.

Iata de ce ai nevoie pentru un sistem de incalzire complet aranjat la camionul tau:

1.      Incalzitorul de cabina Airtronic

Incalzitorul de cabina pentru camioanele MAN este unul din cele mai performante aparate in acest domeniu. Imbunatatirile aduse continuu  pe partea de design si utilitate, au facut ca acest incalzitor sa fie eficient si economic, lucru reflectat in consumul redus de carburant.

Acesta constituie un avantaj la drumurile lungi cu camionul, mai ales pe timpul iernii. Incalzitorul functioneaza in stationare la temperaturi variate de la -40 gr Celsius pana la 70, iar in functionare ajunge pana la 85 grade Celsius.

Un alt model util este incalzitorul de cabina pentru camioanele DAF cu o putere de 40 W, 24 V, potrivit pentru motoarele Diesel.

2.      Sirocoul

Sirocoul este un element vital in dotarea camionului pe partea de incalzire, intrucat acesta este resposabil cu alimentarea de carburant, fiind conectat de la baterie la rezervor.

Avantajul sirocoului pentru camioanele DAF este ca in functie de cum l-ai programat, incalzeste masina pe timp de iarna, iar motorul va fi mai cald inainte de a pleca la drum lung.

Acesta este un adevarat beneficiu, mai ales la camioanele cu motor de tip Diesel.

3.      Comanda sirocou

Actionand ca un termostat, comanda sirocoului te ajuta sa setezi temperatura optima.

Alege o comanda de sirocou DAF Euro 5 si sistemul de incalzire va fi actualizat, iar tu vei beneficia de confort pe intreaga cursa.

4.      Pompita sirocou

Pentru un sistem complet de incalzire ai nevoie si de o pompita originala pentru camioanele DAF.

Indiferent de ce iti trebuie pentru sistemul auto, pe Dezmembrari camioane gasesti tot ce-ti trebuie, indiferent de marca tirului.

Pentru alte accesorii auto viziteaza rubrica de Vanzari piese si camionul tau va fi complet dotat pentru sezonul rece.

 

 

 

 

Fie ca este vorba de camioane marca DAF sau MAN, pe Dezmembrari camioane gasesti o variatiune de piese auto pentru incalzirea corespunzatoare din cabina si nu numai. De la accesorii pentru aerul conditionat, sirocou de incalzire, robinet, pana la in

Contact
+40230.706.190 / +40230.706.181
contact@dezstore.ro